A névadó szponzor szerepvállalása

Ismét vár a 34. SPAR Budapest Maraton® Fesztivál!

A SPAR Magyarország büszke, hogy a több tízezer embert megmozgató futófesztivál névadó főszponzora lehet, hiszen a vállalat alapértékei közé tartozik az egészséges életmód népszerűsítése és a társadalmi szerepvállalás. A SPAR Budapest Maraton® Fesztivál 34. alkalommal is többféle lehetőséget kínál, hogy szeptember 28-29-én erőnlétünket próbára tegyük. A budai Pázmány Péter sétányon, a rajt/cél szakaszon a SPAR nemcsak a futókat, hanem a szurkolókat is szeretettel várja standjainál!

 

■     SPAR Életmód program

A névadó főszponzor a Pázmány-sétányon az egyik sátránál a SPAR Életmód programot népszerűsíti. A rendezvényre látogatók -az egészségtudatos életvitellel kapcsolatos- saját márkás finomságokat kóstolhatnak meg, játékokban vehetnek részt és a SPAR szakértőitől válaszokat kaphatnak a minőségi táplálkozással, vagy akár a sportolással kapcsolatos kérdéseikre.

 

■     Regnum ízek

A SPAR saját húsüzeme, az idén 15 éves Regnum Húsüzem és Oktatóközpont ismét hot-doggal és csípős debrecenivel várja a versenyzőket és szurkolókat. A sétányon a meleg ételek mellett szomjoltókkal – többek között SPAR Verde ásványvízzel – fogadják a vendégeket. A SPAR a futófesztiválon is együttműködik stratégiai partnerével, a Magyar Máltai Szeretetszolgálattal, közösen támogatják az „Ide hozzuk a játszóteret!” programot. A szervezet mozgó játszóterei az ország több mint 300 kistelepülésére viszik el a játék örömét, hogy a legszegényebb családok gyermekei is megismerhessék azt. A vállalat a standja teljes bevételét felajánlja a Magyar Máltai Szeretetszolgálat játszótér-programjára a rendezvényt követően.

 

■     Újra mesekönyv-gyűjtés

A futófesztiválon, mint az elmúlt években, úgy idén is SPAR és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat közösen gyűjt mesekönyveket a rászoruló gyermekeknek. A szervezők a SPAR standja melletti Máltai sátorhoz várják a már nem használt, jó állapotú mesekönyveket mindenkitől, aki megteheti, hogy segítsen.