A névadó szponzor szerepvállalása

A SPAR Magyarország büszke arra, hogy főtámogatója lehet Magyarország legnagyobb szabadidős rendezvényének, amely minden évben több tízezer ember részvételével hirdeti a sportos életmódot. A rendezvény egyrészt a sportolás szerelmeseinek lehetőséget biztosít, hogy próbára tegyék erejüket, de emellett kiemelt célja, hogy minél több emberrel megszerettesse a mozgást, valamint felhívja a figyelmet az egészséges életmód fontosságára. A vállalat nemcsak népszerűsíti a versenyt, hanem standokkal jelenik meg annak rajt/cél szakaszán is.

 

SPAR Életmód program

 

A névadó főszponzor Pázmány-sétányon a SPAR Életmód programot is népszerűsíti. A rendezvényre látogatók -az egészségtudatos életvitellel kapcsolatos- saját márkás finomságokat kóstolhatnak meg, nyereményjátékokban vehetnek részt és a SPAR szakértőitől válaszokat kaphatnak a minőségi táplálkozással, vagy akár a sportolással kapcsolatos kérdéseikre.

 

 

Regnum ízek és enjoy. készítmények

 

Széles gasztronómiai választékkel várja a futófesztiválra látogató versenyzôket és szurkolókat a SPAR Regnum standja is. A sétányon hotdoggal és debrecenivel, valamint szomjoltókkal – többek között SPAR Verde ásványvizekkel – fogadják a vendégeket, akik megkóstolhatják az új enjoy. üzem szendvicseit is. Vasárnap délután Vas Zsolt, a SPAR frissôre kínálja a finomabbnál-finomabb harapnivalókat a Regnum sátorban.

 

 

 Újra mesekönyv-gyûjtés

 

A futófesztiválon, mint tavaly, úgy idén is SPAR és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat közösen gyûjt mesekönyveket a rászoruló gyermekeknek. A szervezôk a SPAR standja melletti Máltai sátorhoz várják a már nem használt, jó állapotú mesekönyveket mindenkitôl, aki megteheti, hogy segítsen.

 

 

 A játék minden gyermeknek jár

 

A SPAR a futófesztiválon is együttmûködik stratégiai partnerével, a Magyar Máltai Szeretetszolgálattal, közösen támogatják az „Ide hozzuk a játszóteret!” programot. A szervezet mozgó játszóterei az ország több mint 300 kistelepülésére viszik el a játék örömét, hogy a legszegényebb családok gyermekei is megismerhessék azt. A SPAR a maratoni standja teljes bevételét ebben az évben is a játszótér-program támogatására ajánlja fel.